'Strive not to be a success, but rather to be of value.'

Tarieven - begeleiding Social Balance

HOEVEEL KOST HET OM BIJ SOCIAL BALANCE BEGELEID TE WORDEN EN WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

Succes betekent voor mij 'waardecreatie'. Waardecreatie voor jou en voor mezelf. Ik streef hierbij naar een evenwicht in prijzen en types begeleidingen die haalbaar en betaalbaar zijn voor jou en voor mezelf 🍀

Standaard tarief voor een online, face-to-face of wandelgesprek
Mijn standaard uurtarief bedraagt €80.
Voor elk bijkomend half uur komt er €40 bij.  

Begeleiding via email
Een aantal van jullie schrijven liever/makkelijker dan dat ze spreken. Zelf ben ik ook iemand die graag schrijft. 
Het tarief voor 1 maand begeleiding via email bedraagt €100/maand. Mijn streven is om telkens binnen 48u te beantwoorden. Begeleiding via email is per maand opzegbaar.

Verdiepende individuele workshop
Soms is het nuttig om een bepaald thema verder uit te diepen tijdens een workshop. Ik werk hiervoor graag met de methodiek van het levenswiel. Zo'n workshop neemt 3u tot 4u in beslag.
De prijs hiervoor bedraagt €240

Workshops in groep - infosessies
Regelmatig organiseer ik workshops of infosessies in groep. Een sessie in groep heeft als voordeel dat het financieel voordeliger is én dat je je kan verbinden met de groepsdynamiek. In de loop van het najaar van 2019 worden er weer nieuwe groepsworkshops en/of infosessies ingepland.

Aangepaste tarieven
Ik hanteer aangepaste tarieven voor jongeren en volwassenen die zich in een moeilijke financiële situatie bevinden. Je kan me dat van tevoren aangeven. We bespreken vervolgens samen wat haalbaar is, zowel voor jou als voor mezelf.

Begeleiding bij Social Balance


HOE LANG DUURT EEN TRAJECT / EEN GESPREK?
Gemiddeld duurt een gesprek 1,5u.
Dit is een gemiddelde. Sommigen verkiezen een uur, anderen houden van een meer uitgebreide sessie van 2u tot 2,5u.

Vaak wordt mij de vraag gesteld: 'hoe lang duurt een traject?' Het antwoord daarop is eenvoudig: zolang als het nodig voelt voor jou. Jij bent hierin degene die leidend is. 

Het mooiste geschenk voor mij is wanneer iemand aangeeft: 'Ik heb jouw hulp niet meer nodig' of 'Vanaf nu kan ik alleen verder'.  


WAAR VINDEN GESPREKKEN PLAATS?

Het merendeel van de mensen die ik begeleid geeft de voorkeur aan fysieke face-to-face gesprekken.
Soms kan online begeleiding daarentegen aanbevolen zijn, bijvoorbeeld wanneer je veraf woont of wanneer je minder mobiel bent. 


Locaties voor fysieke gesprekken
Gesprekken vinden plaats in een rustige en gemoedelijke sfeer bij mijn thuis in Bilzen. Als het weer het toelaat, kunnen we ook samen gaan wandelen in de natuur. 

Wandeling bij Moeder Natuur ~ Alden Biesen
Moeder Natuur heeft helende krachten. Zij kan ons verder tot rust brengen. Via een wandeling bij Moeder Natuur combineren we deze zachte, helende kracht met de kracht van beweging. Dankzij de combinatie van beweging en Moeder Natuur kan energie vlotter stromen.

Ik woon in het mooie Demerstadje Bilzen, in Belgisch Haspengouw. Het mooie aan deze streek zijn de prachtige bloesems in het voorjaar én het prachtige kasteel van Alden Biesen. Het kasteel dat verleden en heden verbindt, dat mens en natuur verbindt. Vaak kies ik deze locatie om te wandelen.

Wandeling bij Alden Biesen

bron foto: Travelchecker

Ik kijk ernaar uit om samen te werken met jou! Je kan me het makkelijkst bereiken via email.

Stuur me hier een mailtje

Together we can do this 🍀