'Strive not to be a success, but rather to be of value' ~ Albert Einstein

Tarieven - begeleiding Social Balance

MOGELIJKHEDEN TOT SUPPORT BIJ PERSOONLIJKE TRANSFORMATIEPROCESSEN

Tijdens de 'lock-down' kunnen jullie uiteraard nog steeds bij mij terecht. Onderstaand een overzichtje van de mogelijkheden:

PARTICULIEREN ~ ONDERNEMERS

Individueel gesprek online
Persoonlijke begeleiding via een gesprekje kan online via Whereby. Een online gesprek duurt een 1u of 1,5u, afhankelijk van jouw draagkracht, hulpvraag en huidige situatie.

Tarieven online gesprek: 
€80 voor 1u
€120 voor 1,5u

Voordelen online gesprek : er is geen verplaatsing nodig. Dit kan vooral handig zijn als je veraf woont.

Individueel gesprek face-to-face
Fysieke begeleidingen vinden plaats in een gemoedelijke, huiselijke sfeer. Adres is Solveldstraat 22 in Bilzen (België). Een gesprek duurt meestal een 1u of 1,5u, afhankelijk van jouw draagkracht, hulpvraag en huidige situatie.

Tarieven face-to-face gesprek: 
€80 voor 1u
€120 voor 1,5u

Voordelen face-to-face gesprek : het is persoonlijker. Dit raad ik aan voor mensen die een sterkte behoefte voelen aan persoonlijk contact.

Wandelcoaching
Tijdens een wandelcoaching combineren we verschillende factoren zoals de helende krachten van Moeder Natuur en de helende kracht van beweging.

Tarief wandelcoaching: 
€120 voor 1,5u

Voordelen wandelcoaching : dankzij beweging en de energetische flow van Moeder Natuur lopen gesprekken vaak soepeler en kunnen emoties makkelijker loskomen. Een wandelcoaching kan aanbevolen zijn als je voelt dat je emoties vastzitten, als je net als ik veel van de natuur houdt, als je graag in beweging bent.

Spiritueel consult
Steeds meer mensen zijn spiritueel aan het ontwaken. Vaak is dat verwarrend. Als je hierin graag begeleiding wenst, kan dat via een spiritueel consult. In zo'n consult gaan we samen intunen op jouw spirituele inzichten, gaves en samen op zoek naar jouw hulpbronnen. 

Tarief spiritueel consult:
€120 voor 1,5u

Energetische healingssessie
Via een energetische healingssessie werken we op de energetische en de spirituele niveaus. De healingssessies die ik toepas, zijn erg zacht. Ze zijn gebaseerd op het Inca Sjamanisme uit Peru. De healings die ik momenteel verzorg, zijn de Sun Healing en de Flower Healing. Verdere informatie omtrent de healingen kan je hier vinden: https://socialbalance.be/nl/blog/categorie/healingen 

Tarief energetische healingssessie:
€80 

Begeleiding via email
Een aantal van jullie schrijven liever/makkelijker dan dat ze spreken. Het tarief voor 1 maand begeleiding via email bedraagt €120/maand. Tijdens deze maand kan je mij onbeperkt mailen. Mijn streven is om telkens binnen 24u te antwoorden.

ONDERNEMERS

Online verdiepende individuele workshop voor ondernemers
Velen van mijn cliënten zijn ondernemers. Indien je het gevoel hebt dat je vastloopt binnen je ondernemerschap kan de workshop 'Het Levenswiel voor Intuïtieve Ondernemers' een mooi hulpmiddel zijn voor jou. Verdere info omtrent deze workshop kan je hier vinden: https://socialbalance.be/nl/product/1

Begeleiding bij Social Balance


HOE LANG DUURT EEN TRAJECT?

Daar kan ik kort in zijn: zolang als het nodig voelt voor jou. Jij bent hierin degene die leidend is. Het mooiste geschenk voor mij is wanneer iemand aangeeft: 'Bedankt voor je ondersteuning, vanaf nu kan ik alleen verder'.  


WAAR VINDEN BEGELEIDINGEN ~ HEALINGEN ~ OPLEIDINGEN PLAATS?

Zowel gesprekken als healingen kunnen online (via Zoom) of face-to-face (in Bilzen, Belgisch Limburg) plaatsvinden. 

Online begeleiding
Voor online begeleiding werk ik met Whereby. Dit is een superhandige tool waarbij je van tevoren niets hoeft te installeren. Je hebt enkel een computer met geluid en camera nodig.

Locatie voor energetische healingen
Energetische healingen kunnen vanop afstand of ter plaatse in Bilzen.

Locaties voor fysieke gesprekken
Gesprekken vinden plaats in een rustige en gemoedelijke sfeer bij mijn thuis in Bilzen. Als het weer het toelaat, kunnen we ook samen gaan wandelen in de natuur.

Wandeling bij Moeder Natuur ~ Alden Biesen
Moeder Natuur heeft helende krachten. Zij kan ons verder tot rust brengen. Via een wandeling bij Moeder Natuur combineren we deze zachte, helende kracht met de kracht van beweging. Dankzij de combinatie van beweging en Moeder Natuur kan energie vlotter stromen.

Ik woon in het mooie Demerstadje Bilzen, in Belgisch Haspengouw. Het mooie aan deze streek zijn de prachtige bloesems in het voorjaar én het prachtige kasteel van Alden Biesen. Het kasteel dat verleden en heden verbindt, dat mens en natuur verbindt. Vaak kies ik deze locatie om te wandelen.

Wandeling bij Alden Biesen

bron foto: Travelchecker ~ het Vlonderpad in Alden Biesen

Ik kijk ernaar uit om samen te werken met jou! Je kan me het makkelijkst bereiken via email.

Een mailtje sturen

Together we can do this 🍀