'Strive not to be a success, but rather to be of value' ~ Albert Einstein

Tarieven - begeleiding Social Balance

MOGELIJKHEDEN VOOR BEGELEIDING

19 maart 2020 : UPDATE TIJDENS CORONA : alle vermelde tarieven kunnen gedeeld worden door 2
Ik ben van mening dat mentale gezondheidszorg dezer dagen meer dan ooit toegankelijk moet zijn voor zoveel mogelijk mensen
Gesprekken en healingen vinden nu - tijdelijk - enkel online plaats via Zoom
Take care ♥

Succes betekent voor mij 'waardecreatie'. Waardecreatie voor jou en voor mezelf. Ik streef hierbij naar een evenwicht in prijzen en types begeleidingen die haalbaar en betaalbaar zijn voor jou en voor mezelf 🍀

Online, face-to-face of wandelgesprek
Indien je graag verdere inzichten wil in je persoonlijke transformatieproces, ben je welkom voor een verdiepend gesprek.
Zo'n gesprek neemt gemiddeld 1u tot 1,5u in beslag. Het uurtarief voor een gesprek bedraagt €80€40
Voor elk bijkomend half uur komt er €40 - €20 bij.  

Energetische healingssessie
Velen van mijn cliënten kloppen bij mij aan omdat ze het gevoel hebben dat ze onbegrepen worden én dat ze niet meer vooruit komen. Vaak zijn ze al (een hele tijd) in behandeling bij een psycholoog, psychiater en/of therapeut via gesprekstherapie, al dan niet aangevuld met medicatie. Hoewel praten over traumatische gebeurtenissen absoluut waardevol is, blijkt het vaak onvoldoende te zijn.

Healing vindt plaats op 5 vlakken: cognitief/mentaal, emotioneel, lichamelijk, spiritueel en energetisch. Gesprekstherapie werkt voornamelijk op het cognitieve en het emotionele vlak.

Via een energetische healingssessie werken we op de energetische en de spirituele niveaus. De healingssessies die ik toepas, zijn erg zacht. Ze zijn gebaseerd op het Inca Sjamanisme uit Peru. De healings die ik momenteel verzorg, zijn de Sun Healing en de Flower Healing. Ik combineer healingssessies met een kort gesprekje vooraf en een afrondend gesprekje achteraf. Zo'n sessie neemt ongeveer 1u in beslag. Het tarief voor een energetische healingssessie bedraagt €80€40

Combinatie wandelgesprek met energetische healing
Indien je graag wat meer tijd, ruimte en budget uittrekt voor een begeleiding is er de optie om een energetische healing te combineren met een wandelcoaching. Voor zo'n begeleiding voorzie ik een tijdspanne van 2u tot 2,5u. Tarief hiervoor bedraagt €180 - €90

Begeleiding via email
Een aantal van jullie schrijven liever/makkelijker dan dat ze spreken. Zelf ben ik ook iemand die graag schrijft. 
Het tarief voor 1 maand begeleiding via email bedraagt €100/maand - €50/maand. Mijn streven is om telkens binnen 48u te beantwoorden. Begeleiding via email is per maand opzegbaar.

Verdiepende individuele workshop ~ kan ook online tijdens Corona
Soms is het nuttig om een bepaald thema verder uit te diepen tijdens een workshop. Ik werk hiervoor graag met de methodiek van het levenswiel. Zo'n workshop neemt 3u tot 4u in beslag.
De prijs hiervoor bedraagt €240 - €120

Verdiepende individuele workshop voor ondernemers
Velen van mijn cliënten zijn ondernemers. Indien je het gevoel hebt dat je vastloopt binnen je ondernemerschap is de workshop 'Het Levenswiel voor Intuïtieve Ondernemers' misschien een goed idee voor jou. Verdere info omtrent deze workshop kan je hier vinden: 

Workshop voor ondernemers

Workshops in groep - infosessies
Regelmatig organiseer ik workshops of infosessies in groep. Een sessie in groep heeft als voordeel dat het financieel voordeliger is én dat je je kan verbinden met de groepsdynamiek. In de loop van 2020 worden er weer nieuwe groepsworkshops en/of infosessies ingepland.

Aangepaste tarieven
Ik hanteer aangepaste tarieven voor jongeren en volwassenen die zich in een moeilijke financiële situatie bevinden. Je kan me dat van tevoren aangeven. We bespreken vervolgens samen wat haalbaar is, zowel voor jou als voor mezelf.

Begeleiding bij Social Balance


HOE LANG DUURT EEN TRAJECT / EEN GESPREK?
Gemiddeld duurt een gesprek 1,5u.
Dit is een gemiddelde. Sommigen verkiezen een uur, anderen houden van een meer uitgebreide sessie van 2u tot 2,5u.

Vaak wordt mij de vraag gesteld: 'hoe lang duurt een traject?' Het antwoord daarop is eenvoudig: zolang als het nodig voelt voor jou. Jij bent hierin degene die leidend is. 

Het mooiste geschenk voor mij is wanneer iemand aangeeft: 'Ik heb jouw hulp niet meer nodig' of 'Vanaf nu kan ik alleen verder'.  


WAAR VINDEN BEGELEIDINGEN PLAATS?

Het merendeel van de mensen die ik begeleid geeft de voorkeur aan fysieke face-to-face gesprekken.
Soms kan online begeleiding daarentegen aanbevolen zijn, bijvoorbeeld wanneer je veraf woont of wanneer je minder mobiel bent. 


Online begeleiding
Voor online begeleiding werk ik met Zoom. Dit kan je gratis installeren op je laptop. Het handigst is dat je een laptop met camera en telefoon hebt.

Locaties voor fysieke gesprekken
Gesprekken vinden plaats in een rustige en gemoedelijke sfeer bij mijn thuis in Bilzen. Als het weer het toelaat, kunnen we ook samen gaan wandelen in de natuur.

Locatie voor energetische healingen
Energetische healingen vinden plaats bij mijn thuis in Bilzen of vanop afstand.

Wandeling bij Moeder Natuur ~ Alden Biesen
Moeder Natuur heeft helende krachten. Zij kan ons verder tot rust brengen. Via een wandeling bij Moeder Natuur combineren we deze zachte, helende kracht met de kracht van beweging. Dankzij de combinatie van beweging en Moeder Natuur kan energie vlotter stromen.

Ik woon in het mooie Demerstadje Bilzen, in Belgisch Haspengouw. Het mooie aan deze streek zijn de prachtige bloesems in het voorjaar én het prachtige kasteel van Alden Biesen. Het kasteel dat verleden en heden verbindt, dat mens en natuur verbindt. Vaak kies ik deze locatie om te wandelen.

Wandeling bij Alden Biesen

bron foto: Travelchecker

Ik kijk ernaar uit om samen te werken met jou! Je kan me het makkelijkst bereiken via email.

Stuur me hier een mailtje

Together we can do this 🍀