'Strive not to be a success, but rather to be of value' ~ Albert Einstein

Tarieven - begeleiding Social Balance

EEN OVERZICHT VAN GROEPSACTIVITEITEN KAN JE HIER VINDEN

Kalender groepsactiviteiten

OVERZICHT MOGELIJKHEDEN & TARIEVEN INDIVIDUELE BEGELEIDING

Onderstaande tarieven gelden vanaf 1 juli 2021

Onderstaand vind je een overzicht van de huidige mogelijkheden & tarieven tot individuele begeleiding. Alle tarieven zijn inclusief btw. Ondernemers kunnen een factuur ontvangen.

✅ Individueel gesprek face-to-face
Fysieke begeleidingen vinden plaats in een gemoedelijke, vertrouwelijke sfeer. De duur van een fysiek gesprek varieert tussen 1u en 2u. Tijdsduur varieert van jouw draagkracht, jouw hulpvraag en je huidige (financiële) situatie.

Tarieven face-to-face gesprek: 
€100 voor 1u
€150 voor 1,5u
€200 voor 2u

Voordelen face-to-face gesprek : het is persoonlijker. Dit raad ik aan voor mensen die een sterkte behoefte voelen aan persoonlijk contact. Vaak merk ik dat face-to-face gesprekken dieper gaan dan gesprekken online.

✅ Individueel gesprek online
Persoonlijke begeleiding online kan middels een gesprek via het platform Whereby. De duur van een online gesprek varieert tussen 1u en 2u. Jouw draagkracht, je hulpvraag en de complexiteit van je huidige situatie zijn hierin leidend.

Tarieven online gesprek: 
€100 voor 1u
€150 voor 1,5u
€200 voor 2u

Voordelen online gesprek : er is geen verplaatsing nodig. Dit kan vooral handig zijn als je veraf woont.

✅ Wandelcoaching met voorafgaand gesprek
Tijdens een wandelcoaching combineren we verschillende factoren zoals de helende krachten van Moeder Natuur, de helende kracht van beweging, het mogen ventileren van onze gedachten. We starten met een gesprekje vooraf en van hieruit gaan we vervolgens samen op pad in de natuur.

Tarief wandelcoaching & gesprek: 
€150 voor 1,5u
€200 voor 2u 
€250 voor 2,5u

Voordelen wandelcoaching : dankzij beweging en de energetische flow van Moeder Natuur lopen gesprekken vaak soepeler en kunnen emoties makkelijker loskomen. Een wandelcoaching kan aanbevolen zijn als je voelt dat je emoties vastzitten, als je net als ik veel van de natuur houdt, als je graag in beweging bent.

✅ Energetische healing
Dankzij een aangeboren gave & dankzij het transformeren van mijn eigen pijnstukken heb ik een diepe connectie met de Onzichtbare Wereld. Tijdens een energetische healing maak ik contact met deze Onzichtbare Wereld om samen de cliënt te ondersteunen in zijn/haar verdere transformatieproces. De healingen die ik uitvoer, zijn geïnspireerd op inzichten uit het core sjamanisme, op eigen ervaring en op begeleiding van mijn bovenaardse hulp. Tevens maak ik tijdens healingsprocessen telkens dankbaar gebruik van de pareltjes van Moeder Natuur, zoals kristallen en bloemen 🌷

Tarief energetische healing:
€100 voor 1u
€150 voor 1,5u 
€200 voor 2u


Meer informatie omtrent energetische healingen kan je hier vinden: Energetische Healingen

✅ Spiritueel consult 
Steeds meer mensen zijn spiritueel aan het ontwaken. Vaak is dat verwarrend. Als je hierin graag begeleiding wenst, kan dat via een spiritueel consult. In zo'n consult gaan we samen intunen op jouw spirituele inzichten, gaves en samen op zoek naar jouw hulpbronnen. 

Tarief spiritueel consult:
€100 voor 1u
€150 voor 1,5u 
€200 voor 2u

✅ Begeleiding via email
Een aantal van jullie schrijven liever/makkelijker dan dat ze spreken. Het tarief voor 1 maand begeleiding via email bedraagt €240/maand. Tijdens deze maand kan je mij onbeperkt mailen. Mijn streven is om maximaal binnen 48u te antwoorden.

Begeleiding bij Social Balance


HOE LANG DUURT EEN BEGELEIDINGSTRAJECT?

Daar kan ik kort in zijn: zolang als het nodig voelt voor jou. Jij bent hierin degene die leidend is. Het mooiste geschenk voor mij is wanneer iemand aangeeft: 'Bedankt voor je ondersteuning, ik kan weer verder'.  

Concreet betekent dit dat vele mensen van 1 tot 5x bij mij op gesprek komen en hiernaast vele handvatten/herkenning/heling kunnen vinden in de blogs die ik schrijf op mijn website, interviews/webinars/podcasts die ik geef. Anderen kiezen ervoor om naast individuele gesprekken deel te nemen aan de groepsactiviteiten die ik organiseer.

Wat ook gebeurt, is dat mensen op korte termijn 2 tot 3x langskomen en vervolgens enkele maanden later weer een afspraak inplannen wanneer ze voelen dat ze weer nood hebben aan een kijk van buitenaf, aan een wandeling tesamen, aan een verbindend gesprek.

WAAR VINDEN GESPREKKEN ~ OPLEIDINGEN PLAATS?

Online begeleiding
Voor online begeleiding werk ik met Whereby. Dit is een superhandige tool waarbij je van tevoren niets hoeft te installeren. Je hebt enkel een computer met geluid en camera nodig.

Locaties voor fysieke gesprekken
Gesprekken vinden plaats in een rustige en gemoedelijke sfeer in Bilzen. Als het weer het toelaat, kunnen we ook samen gaan wandelen in de natuur.

Wandeling bij Moeder Natuur ~ Alden Biesen
Moeder Natuur heeft helende krachten. Zij kan ons verder tot rust brengen. Via een wandeling bij Moeder Natuur combineren we deze zachte, helende kracht met de kracht van beweging. Dankzij de combinatie van beweging en Moeder Natuur kan energie vlotter stromen.

Ik woon in het mooie Demerstadje Bilzen, in Belgisch Haspengouw. Het mooie aan deze streek zijn de prachtige bloesems in het voorjaar én het prachtige kasteel van Alden Biesen. Het kasteel dat verleden en heden verbindt, dat mens en natuur verbindt. Vaak kies ik deze locatie om te wandelen.

Wandeling bij Alden Biesen

bron foto: Travelchecker ~ het Vlonderpad in Alden Biesen

HOE JE MIJ KAN CONTACTEREN

Je kan mij het makkelijkst bereiken via email. Ik streef ernaar om emails telkens binnen 48u te beantwoorden. Mijn emailadres is inge@socialbalance.be

Een mailtje sturen

Mocht je liever telefonisch contact opnemen, dan kan dat via 0032 474 960426 vanuit Nederland en 0474 960426 vanuit België. Indien je mij niet aan de lijn krijgt, kan je een korte boodschap laten op de voicemail. Ik bel je dan vervolgens terug.

Je kan mij mailen of bellen om een afspraak vast te leggen óf om mij een vraag te stellen.

Together we can do this 🍀