'Strive not to be a success, but rather to be of value'
~ Albert Einstein

Transformatieprocessen ~ begeleidingen Social Balance


EEN OVERZICHT VAN GROEPSACTIVITEITEN KAN JE HIER VINDEN:

Kalender groepsactiviteiten

OVERZICHT VAN MOGELIJKHEDEN &TARIEVEN VOOR INDIVIDUELE BEGELEIDING:

✅ Kennismakingsgesprek face-to-face of online
Ik streef ernaar om zoveel mogelijk informatie op mijn website te delen zodat je kan invoelen of een begeleiding ~ healing bij mij resoneert. Indien je alsnog twijfelt, kan een kennismakingsgesprek allicht fijn zijn voor jou. Een kennismakingsgesprek kan ook fijn zijn om samen na te gaan welke vorm van begeleiding (gesprek, wandelcoaching, energy healing, shamanic traject) op dit ogenblik het meest aangewezen voelt.

Tarief voor een kennismakingsgesprek bedraagt:
€100 voor 1u

✅ Individueel gesprek face-to-face of online
Gesprekken kunnen zowel face-to-face als online plaats vinden.

Face-to-face gesprekken vinden plaats in een gemoedelijke, vertrouwelijke sfeer in Bilzen (Belgisch Limburg). Voor mensen die veraf wonen en/of zich moeilijk kunnen verplaatsen, kan een online gesprek een fijne oplossing zijn. Voor online gesprekken werk ik met het platform Whereby. 

Tarieven voor face-to-face of online gesprek: 
€100 voor 1u
€150 voor 1,5u
€200 voor 2u
€250 voor 2,5u

Vogelperspectief hoogbegaafdheid Social Balance
 

✅ Wandelcoaching met voorafgaand gesprek
Tijdens een wandelcoaching combineren we verschillende factoren zoals de helende krachten van Moeder Natuur, de helende kracht van beweging, het mogen ventileren van onze gedachten. We starten met een gesprekje vooraf en van hieruit gaan we vervolgens samen op pad in de natuur.

Tarief wandelcoaching & gesprek: 
€150 voor 1,5u
€200 voor 2u 
€250 voor 2,5u

Voordelen wandelcoaching : dankzij beweging en de energetische flow van Moeder Natuur lopen gesprekken vaak soepeler en kunnen emoties makkelijker loskomen. Een wandelcoaching kan aanbevolen zijn als je voelt dat je emoties vastzitten, als je net als ik veel van de natuur houdt, als je graag in beweging bent.

Wandelcoaching Social Balance

 

✅ Energetische healing
Dankzij een aangeboren gave & dankzij het transformeren van mijn eigen pijnstukken heb ik een diepe connectie met de Onzichtbare Wereld. Tijdens een energetische healing maak ik contact met deze Onzichtbare Wereld om samen de cliënt te ondersteunen in zijn/haar verdere transformatieproces. De healingen die ik uitvoer, zijn geïnspireerd op inzichten uit het core sjamanisme, op eigen ervaring en op begeleiding van mijn bovenaardse hulp. Tevens maak ik tijdens healingsprocessen telkens dankbaar gebruik van de pareltjes van Moeder Natuur, zoals kristallen en bloemen 🌷

Tarief energetische healing:
€100 voor 1u
€150 voor 1,5u 
€200 voor 2u

Sjamanisme - hoogbegaafdheid - trauma Social Balance

Meer informatie omtrent energetische healingen kan je hier vinden: Energetische Healingen

✅ Shamanic Healing traject
Vanaf 2022 kan je bij Social Balance terecht voor een Shamanic Healing traject. Zo'n traject loopt over een tijdspanne van 3 maanden. 

Tarief Shamanic Healing traject:
€480 voor 3 maanden

Verdere informatie omtrent een Shamanic Healing traject bij Social Balance kan je hier vinden:

Shamanic Healing traject

HOE LANG DUURT EEN BEGELEIDINGSTRAJECT?

De duur van een Shamanic Healing traject heb ik vastgelegd op 3 maanden. Wat andere vormen van begeleiding betreft (individuele gesprekken, wandelcoachings, afzonderlijke healingen) is er geen specifieke tijdsduur ~ aantal begeleidingen. Een traject duurt zolang als het nodig voelt voor jou. Jij bent hierin degene die leidend is. Het mooiste geschenk voor mij is wanneer iemand aangeeft: 'Bedankt voor je ondersteuning, ik kan weer verder'.  

Concreet betekent dit dat vele mensen zo'n 2 tot 5x bij mij op gesprek komen en hiernaast vele handvatten/herkenning/heling kunnen vinden in de blogs die ik schrijf op mijn website, interviews/webinars/podcasts die ik geef. Anderen kiezen ervoor om naast individuele gesprekken deel te nemen aan de groepsactiviteiten die ik organiseer.

 

Wat ook gebeurt, is dat mensen op korte termijn 2 tot 3x langskomen en vervolgens enkele maanden later weer een afspraak inplannen wanneer ze voelen dat ze weer nood hebben aan een kijk van buitenaf, aan een wandeling tesamen, aan een verbindend gesprek.

WAAR VINDEN GESPREKKEN ~ OPLEIDINGEN PLAATS?

Online begeleiding
Voor online begeleiding werk ik met Whereby. Dit is een superhandige tool waarbij je van tevoren niets hoeft te installeren. Je hebt enkel een computer met geluid en camera nodig.

Locaties voor fysieke gesprekken
Gesprekken vinden plaats in een rustige en gemoedelijke sfeer in Bilzen. Als het weer het toelaat, kunnen we ook samen gaan wandelen in de natuur.

Wandeling bij Moeder Natuur ~ Alden Biesen
Moeder Natuur heeft helende krachten. Zij kan ons verder tot rust brengen. Via een wandeling bij Moeder Natuur combineren we deze zachte, helende kracht met de kracht van beweging. Dankzij de combinatie van beweging en Moeder Natuur kan energie vlotter stromen.

Ik woon in het mooie Demerstadje Bilzen, in Belgisch Haspengouw. Het mooie aan deze streek zijn de prachtige bloesems in het voorjaar én het prachtige kasteel van Alden Biesen. Het kasteel dat verleden en heden verbindt, dat mens en natuur verbindt. Vaak kies ik deze locatie om te wandelen.

HOE JE MIJ KAN CONTACTEREN

Je kan mij het makkelijkst bereiken via email. Ik streef ernaar om emails telkens binnen 48u te beantwoorden. Mijn emailadres is inge@socialbalance.be

Een mailtje sturen

Mocht je liever telefonisch contact opnemen, dan kan dat via 0032 474 960426 vanuit Nederland en 0474 960426 vanuit België. Indien je mij niet aan de lijn krijgt, kan je een korte boodschap laten op de voicemail. Ik bel je dan vervolgens terug.

Together we can do this 🌷🌸