'Know all the theories, master all the techniques, but as you touch a human soul be just another human soul'
~ Carl Gustav Jung

Transformatieprocessen ~ begeleidingen Social Balance

Je kan bij Social Balance via verschillende manieren terecht voor hulp bij traumaheling & transformatieprocessen. Online, fysiek, individueel, in groep. Onderstaand vind je een overzicht van de mogelijkheden + tarieven

KENNISMAKINGSGESPREK

Indien je niet zeker bent of begeleiding bij mij is aangewezen voor jou of indien je niet weet welk type begeleiding te kiezen, kan een kennismakingsgesprek een uitkomst bieden. 

Tarief voor een kennismakingsgesprek bedraagt €125. Ik maak hiervoor een uur vrij.

Indien je na een kennismakingsgesprek ervoor kiest om in te stappen binnen 1 van de trajecten 'Dichter tot je ware kern komen' of 'Diepe energetische en spirituele zuivering', komen de kosten voor het kennismakingsgesprek te vervallen.

Via onderstaande link kan je mij een mailtje sturen om een kennismakingsgesprek vast te leggen:

mail voor aanvraag kennismakingsgesprek

HEALING TRAJECTEN

Ik werk bij voorkeur in de vorm van trajecten. Een traject bestaat uit een aantal sessies (gaande van 3 tot 5 sessies). Op die manier is er de mogelijkheid om dieper te werken. Meer info omtrent de trajecten bij Social Balance vind je hier:

Traject 'Dichter tot mijn ware kern komen'

Traject 'Diepe energetische en spirituele zuivering'

Traject 'Ik wil rust & balans binnen mijn partnerrelatie'
 

INDIVIDUELE SESSIES SHAMANIC HEALING ~ BLOEMEN HEALING

Voor een individuele sessie shamanic healing ~ flower healing bedraagt het tarief €180 waarbij er een maximum duur van 1,5 uur is. Het gebeurt dat cliënten langer willen blijven ~ dat er meer tijd nodig is. Indien dat het geval is, komt er €60 per half uur bij.

Sessies voor shamanic healing & bloemen healing voer ik bij voorkeur face-to-face uit in Bilzen (Belgisch Limburg). Voor zo'n afspraak kan je mij hier mailen: mail naar Inge. Meer info omtrent bloemen healing & shamanic healing bij Social Balance kan je hier vinden: 

bloemen healing

shamanic healing


GESPREK PSYCHO-EDUCATIE & NEURODIVERSITEIT

Sinds 2018 verdiep ik mij in het menselijke brein (wetenschappelijke inzichten), aangevuld met verdieping in de menselijke ziel (sjamanisme). Focus ligt hierbij op mensen die uit een traumatische familielijn komen én die zich herkennen in neurodiversiteit (hoogbegaafdheid, spd, ad(h)d, hoogsensitiviteit, autisme, borderline, getraumatiseerd brein). Uitgebreide informatie hieromtrent kan je vinden op mijn website. Indien je graag nog meer specifieke informatie wenst, kan dat in de vorm van een gesprek. Mijn benadering is holistisch. Ik bekijk trauma & neurodiversiteit vanuit lichaam, geest & ziel ~ vanuit hedendaagse inzichten gecombineerd met aloude wijsheden.

Tarief voor een gesprek psycho-educatie op maat bedraagt 
€125 per uur

Via onderstaande link kan je mij een mailtje sturen om een gesprek psycho-educatie aan te vragen:

mail voor aanvraag gesprek psycho-educatie
 

KALENDER SOCIAL BALANCE

Je kan bij Social Balance terecht voor allerhande activiteiten. Een actueel overzicht daarvan vind je hier: 

activiteiten die je kan volgen bij Social Balance


NIEUWSBRIEF

Social Balance is altijd in beweging. Regelmatig lanceer ik nieuwe types van opleidingen met variërende of verdiepende inhoud. Als je graag op de hoogte wil gehouden worden van toekomstige activiteiten ~ van nieuwe blogs kan je je inschrijven voor mijn nieuwsbrief. Dat kan onderaan deze pagina. Ik verstuur een nieuwsbrief om de 4 tot 6 weken. Uitschrijven kan op elk moment.
 

Slak Social Balance shamanic traject

LOCATIE VAN GESPREKKEN ~ SHAMANIC HEALING ~ OPLEIDINGEN

Online begeleiding
Voor online begeleiding werk ik met Zoom of met Whereby. 

Fysieke locatie
Ik woon en werk in het charmante Demerstadje Bilzen, in Belgisch Limburg. Begeleidingen ~ healingen vinden plaats in een energetisch gezuiverde omgeving. Als het weer het toelaat, is er eveneens de mogelijkheid om te gaan wandelen in de natuur. 

Bereikbaarheid & parking
Bilzen is makkelijk bereikbaar via autosnelweg en via openbaar vervoer (trein of bus). In Bilzen is er zowel een treinstation als een busstation. Als je met de trein vanuit Nederland komt, is het makkelijkst om tot Maastricht te reizen en daar de bus te nemen tot Bilzen (lijn 20A). Er is een ruime gratis parking aan de achterzijde van het gebouw waar ik woon ~ werk. 

HOE JE MIJ KAN CONTACTEREN

Ik ben het makkelijkst bereikbaar via email: 

mail naar Inge


Mocht je liever telefonisch contact opnemen, dan kan dat via 0032 474 960426 vanuit Nederland en 0474 960426 vanuit België. Indien je mij niet aan de lijn krijgt, kan je een korte boodschap laten op de voicemail. Ik bel je dan vervolgens terug.

Together we can do this 🌷🌸