Wat is een Sun Healing ~ Sami Healing?

Wat is de Sun Healing?

De Sun Healing is gebaseerd op de Sami Healing vanuit het Inca Sjamanisme. Tijdens de Sun Healing wordt er gewerkt met de lichtenergie van 4 kosmische zonnen. Uit respect voor de Inca-traditie zal ik de naam Sami Healing ook blijven gebruiken.  

Sun healing - Sami healing Social Balance Inge Vandecaetsbeek

Alvorens verder in te gaan op deze mooie healingsvorm, deel ik graag wat meer achtergrond omtrent het Inca Sjamanisme.

Wat is Inca Sjamanisme?

Het Q'ero of Inca Sjamanisme stamt af uit Peru. Het is een natuurgeneeswijze. De Q'ero indianen zijn directe afstammelingen van de Inca's, ook wel kinderen van de zon genoemd. De Q'ero indianen leven in Peru in de centrale Andes, op 4000-5000 meter hoogte.

Volgens de Q'ero indianen bestaat alles uit levende energie. In hun visie zijn er 2 goddelijke bronnen: de Kawsay Pacha ~ Kosmos ~ en Pachamama ~ Moeder Aarde. 

Er bestaan verschillende stromingen Sjamanisme vanuit alle delen van de wereld. Op een gegeven moment zijn we hier echter steeds meer de connectie met Moeder Natuur, Moeder Aarde, de Kosmos, met oude wijsheden kwijtgeraakt. De ratio heeft het overgenomen, ten nadele van de connectie met ons eigen lichaam, ten nadele van de connectie met de energieën om ons heen.

Sun Healing - Sami Healing bij Social Balance
Ik heb ervoor gekozen om een opleiding te volgen tot het Inca Sjamanisme omwille van de sterke verbondenheid met Moeder Aarde, met de Zon en omwille van het feit dat deze vorm zo puur mogelijk bewaard is. De Q'ero indianen hebben eeuwenlang afgesloten geleefd van de buitenwereld. Ze zijn erin geslaagd om zich onvindbaar te maken tijdens het Spaanse bewind.

Op het moment dat de ijskappen zijn beginnen smelten, zijn de Q'ero sjamanen - op basis van een profetie - uit de bergen tevoorschijn gekomen (2011). Tegenwoordig reizen Q'ero paqo's meerdere keren per jaar naar Europa en Noord-Amerika om hun kennis en wijsheid over te dragen, om mensen te helen, om inwijdingen te geven, om mensen opnieuw met Moeder Aarde en met de vrouwelijke energie te verbinden. Volgens hen is het dat wat westerse mensen in dit stadium het meeste nodig hebben (bron: www.incasjamanisme.nl)

Hoe werkt een Sun Healing ~ Sami Healing en wat is het doel?

Vaak is ons energieveld verstoord door allerhande factoren. Het doel van de Sami Healing is het reinigen van het energieveld.

Tijdens een Sami Healing werken we in verbinding met de 4 zonnen uit de Inca kosmologie: 

☀️ saminchakuy ~ Centrale Zon
☀️ tullunchakuy ~ Venus
☀️ yawarchakuy ~ Orion
☀️ kallpachakuy ~ Mercurius

De Sami Healing is een hele zachte healingsvorm. Sami staat voor lichte, zuivere energie. De tegenpool van Sami energie is hucha, hetgeen staat voor donkere, zware energie.

Tijdens een Sami Healing werken we met de lichte energie van de zonnen. Zware energie sturen we naar de tweede laag van de aarde.

Wat is het effect van een Sami Healing?

Een Sami Healing is een zachte, lichte healing. De effecten zijn voor iedereen verschillend. Bij mezelf werkt deze healing letterlijk verlichtend. Ik voel me erna lichter, zowel energetisch als lichamelijk als mentaal.

Levensenergie gaat vrijer stromen. Emotionele pijn wordt verzacht. Fysieke klachten nemen af. Twijfels nemen af. Inspiratie neemt toe. 

Hoe lang werkt de Sami Healing door?

Gezien de zachtheid van deze healing kan de Sami Healing regelmatig toegepast worden. Een Sami Healing kan enkele dagen tot enkele weken doorwerken. Bij mezelf pas ik deze healing toe zodra ik voel dat er zich opnieuw zwaarte, negatieve energie is aan het opbouwen in mijn lichaam.

Word ik aangeraakt tijdens deze healing?

Aanraking tijdens Sami Healing - Social Balance

Sommigen van mijn cliënten hebben - net als ik voorheen - een verstoorde relatie met hun eigen lichaam. Dit kan betekenen dat fysieke aanraking (nog) uitdagend kan zijn. We bespreken van tevoren of je graag fysiek wordt aangeraakt of dat ik op de healing vanop een afstand van enkele centimeters uitvoer. 

Wordt deze healing staand, zittend of liggend uitgevoerd?

Zelf geef ik er de voorkeur aan om deze healing staand uit te voeren. Sommige cliënten kiezen er echter voor om te gaan zitten of liggen. Dat kan. Voor mij is het belangrijkste dat jij je comfortabel voelt.

Wordt er gesproken tijdens de healing?

Vaak zijn mijn cliënten (cognitief) hoogbegaafd. Een kenmerk van ons is dat wij graag praten, analyseren, redeneren, alles begrijpen :-)

Tijdens de healing zelf wordt er niet gebabbeld. De reden hiervoor is dat praten een cognitief proces is. Westerse mensen leven heel erg vanuit cognitie, vanuit verstand. Tijdens de healing krijg je de kans om in stilte naar binnen te keren, om te voelen wat de lichte Sami-energie met jou doet. 

Ik voorzie wel tijd van tevoren en tijd na de effectieve healing om samen te babbelen. De intentie is om deze gesprekken licht en luchtig te houden, in overeenkomst met de zachte, lichte en heldere Sami-energie.

Tijdens de healing gebruik ik woorden uit het Quechua. Het Quechua was de belangrijkste voertaal binnen het Inca-rijk. Ik kies ervoor om het Quechua ook te gebruiken tijdens healingen uit respect voor de traditie van de Inca's.

Hoeveel kost een Sun Healing ~ Sami Healing en hoe lang duurt het?

Het tarief voor een Sami-healing bedraagt €80. De healing zelf duurt ongeveer een kwartiertje. In totaal voorzie ik een uur voor jou zodat we van tevoren en erna samen ervaringen kunnen uitwisselen.

Is mijn trauma opgelost na een Sami-healing?

Cliënten waarmee ik werk, kampen meestal nog met (restanten van) chronisch en complex trauma. Voor het oplossen ~ helen van chronisch en complex trauma bestaan geen quick fixes, geen magische toverformules.

Wat ik wel heel sterk merk in mijn eigen helingsproces en in dat bij mijn cliënten, is dat verbinding met de Natuur, dat het reinigen van het energieveld cruciaal is om duurzaam te helen. Zelf noem ik de Zon wel eens mijn beste trauma healer. In dat opzicht kan ik deze Sami Healing alleen maar aanraden als waardevolle aanvulling op jouw traumahelingsproces.

Waar en wanneer vinden healingen plaats?

Healingen vinden plaats mij mijn thuis in Bilzen, Solveldstraat 22 in appartementsgebouw Toscane. Een stukje Italië in België ☀️

Hoe kan ik een afspraak maken voor een healing?

Ik ben het makkelijkst bereikbaar via email. Mijn streven is om mailtjes steeds binnen de 48u te beantwoorden.

Stuur me hier een mailtje om een afspraak te boeken


Mocht je liever telefonisch een afspraak maken, dan kan je mij bellen op nummer 0474 960426 (vanuit België) of 0032 474 960426 (vanuit Nederland). 

Gezien ik vaak lesgeef en consultaties aanbied, kan ik niet altijd mijn telefoon opnemen. Je kan altijd een berichtje laten op mijn voicemail zodat ik je kan terugbellen.

Be Bright ~ Be You ☀️