Wat is een Rose Healing?

Wat is de Rose Healing?

De Rose Healing 🌹 is een energetische healing waarbij de puurheid en kracht van Maria Magdalena ~ the Spirit of the Rose als inspiratiebron geldt.

Maria Magdalena was een ontzettend moedige vrouw die voor haar waarheid durfde uit te komen. Helaas werd haar dat niet altijd in dank afgenomen. Dit resulteerde in een soort van collectief trauma dat nog steeds rust op gebieden als het vrouw-zijn, op seksualiteit, op durven uitkomen voor de waarheid.

De intentie van de Rose Healing

Er kunnen bij de Rose Healing met meerdere intenties gewerkt worden. Onderstaand geef ik graag enkele voorbeelden:
🌹 meer in je vrouwelijke energie komen
🌹 je waarheid durven spreken
🌹 je welkom voelen op Planeet Aarde
🌹 transgenerationeel trauma doorbreken
🌹 je seksualiteit durven laten stromen
🌹 een verleden van incest ~ seksueel misbruik in zachtheid helen

Rose Healing Social Balance

Wat is het effect van een Rose Healing?

Een Rose Healing is een diepgaande, transformerende healing. Qua energie is deze healing intenser dan de Flower Healing. Deze healing bied ik aan voor alle types gender of geslacht. Het gaat immers om de vrouwelijke energie, los van gender of van geslacht.  

Hoe ziet een Rose Healing eruit?

Een Rose Healing maakt onderdeel uit van een Rose Ritual. Tijdens een Rose Ritual starten we met een kort gesprekje en wordt er een Roos uitgekozen door de cliënt. Ik draag zelf zorg voor energetisch geladen rozen. Rozen zijn bloemen die een erg hoge energetische frequentie bevatten 🌹

Naast de ondersteuning door de Spirit of the Rose wordt er gewerkt met ondersteunende oliën, energetisch geladen kristallen & compassievolle, beschermende Spirit Guides. 

Tijdens de Rose Healing wordt het auraveld gereinigd. Indien ik voel dat er oneigenlijke energieën in het auraveld hangen, worden deze zachtjes verwijderd. Meer hierover kan je hier lezen: 'Shamanic Extraction & Depossession' of hier: 'Aura & Chakra Healing'

Zachte aanraking gebeurt enkel indien de cliënt zich hier comfortabel bij voelt. Indien niet wordt er puur via het auraveld gewerkt (op enkele centimeters afstand van het fysieke lichaam).

Indien ik merk dat er sprake is van soul loss, zal ik onderzoeken of het moment geschikt is om verloren zielsdelen terug te halen (soul retrieval). Als je meer wil lezen over soul retrieval kan dat hier: 'Soul Retrieval bij symptomen van c-ptss'

Na de healing volgt er een afrondend gesprekje en bied ik de mogelijkheid aan om de Roos die ons ondersteund heeft terug te schenken aan Moeder Natuur, aan de stroom de Demer die achter mijn praktijk vloeit.

In dat afrondend gesprek besprek ik ook met jou wat je zelf kan doen om de balans in je energetische lichaam en in je chakra's te bewaren.

Hoeveel kost een Rose Healing ~ Rose Ritual?

Het tarief voor een individuele Rose Healing ~ Rose Ritual bedraagt €180 waarbij er een maximum duur van 1,5u is. Indien de cliënt na afloop van het ritueel langer wil blijven voor nabespreking en er is ruimte voor in mijn agenda, dan komt er €60 per half uur bij.

Je kan me hier een mailtje sturen als je deze healing wil boeken 🌹