Wat is een Flower Healing ~ Anchanchu Healing?

Flower healing¬†ūüĆļ¬†

Wat is de Flower Healing?

De Flower Healing is gebaseerd op de Anchanchu Healing vanuit het Inca Sjamanisme. Tijdens de Anchanchu Healing wordt er gewerkt met de energie van lichtwezens ~ van engelen. Uit respect voor de Inca-traditie zal ik de naam Anchanchu Healing ook blijven gebruiken.  

Flower Healing Social Balance


Hoe werkt een Flower Healing ~ Anchanchu Healing en wat is de intentie?

De Flower Healing kan blokkades in het energieveld opruimen ~ het energieveld van de cli√ęnt zuiveren. Bij de Flower Healing worden we geassisteerd¬†door de energie van lichtwezens ~ van engelen. Deze energie wordt gesymboliseerd door een bloem. Er wordt letterlijk met behulp van een bloempje gewerkt.

Binnen het sjamanisme bestaan er 3 werelden: de Onderwereld, de Middenwereld en de Bovenwereld. Tijdens de Flower Healing maak ik contact met de Bovenwereld. Binnen het Inca sjamanisme worden bepaalde Spirits uit de Bovenwereld de Anchanchus genoemd, vergelijkbaar met engelen ~ lichtwezens.

Het doel ~ de intentie is om het energieveld van de cli√ęnt op te schonen zodat het toekomstige pad van de cli√ęnt meer helder, meer zuiver mag worden. De healing wordt uitgevoerd via de rug van de cli√ęnt. Volgens sjamanen symboliseert de rug de toekomst omdat je deze nog niet gezien hebt.

We werken op 7 punten:
ūüĆ∑¬†het pad van je leraren
ūüĆ∑¬†het pad van de visie
ūüĆ∑¬†het pad van je eigen hulp
ūüĆ∑¬†het pad van de schaduwen (vaak onverwerkt trauma)
ūüĆ∑¬†het pad van het verankeren van je doelen
ūüĆ∑¬†het pad van helderheid ~ nectar voor de Ziel
ūüĆ∑¬†het regenboogpad van je bestemming ~ je Zielsmissie

Soms wordt ook aangegeven dat het woord 'Anchanchu' kan ge√Įnterpreteerd worden als de godinnen van het water. Een mooi ritueel is om het bloemetje na afloop van de healing symbolisch te schenken aan het water, bij voorkeur aan stromend water. Stromend water staat hierbij ook symbool voor (opnieuw) meer flow cre√ęren in je leven. Sommige cli√ęnten kiezen ervoor om het bloemetje na afloop van de healing zelf bij te houden en verzorgen het met veel liefde de dagen nadien. Wanneer ik de Anchanchu Healing vanop een afstand uitvoer, verzorg ik na afloop van de healing het bloemetje in naam van de cli√ęnt.

Flower Healing Social Balance


Wat is het effect van een Anchanchu Healing?

Een Anchanchu¬†Healing is een zachte en gelijk doeltreffende healing. Indien er nog blokkades zitten op 1 van de 7 bovengenoemde paden worden deze met behulp van de engelenenergie opgeheven. Stel dat er nog een blokkade zat op het pad van de schaduwen van de cli√ęnt, dan wordt dit opgeschoond ~ opgehelderd. Een cli√ęnt kan zich hierdoor lichter gaan voelen. Cli√ęnten die bijvoorbeeld een blokkade hadden op het pad van hun¬†doelen, kunnen na het opheffen van deze blokkade meer zicht krijgen op hun verdere toekomstplannen.

Hoe lang werkt de Anchanchu Healing door?

Dat is afhankelijk van cli√ęnt tot cli√ęnt. Als ik naar mezelf kijk, dan kan ik stellen dat het effect wekenlang doorwerkt.¬†

Hoeveel kost een Flower Healing ~ Anchanchu Healing en hoe lang duurt het?

Het tarief voor een Anchanchu¬†Healing bedraagt ‚ā¨180. De healing zelf duurt ongeveer 20 minuten. In totaal voorzie ik 1,5u¬†voor jou zodat ik¬†van tevoren naar jou kan luisteren en zodat er na afloop voldoende tijd is om jou extra tips mee te geven.¬†

Soms wil een cli√ęnt na afloop van een Flower Healing langer blijven voor nabespreking. Dat kan mits¬†er ruimte voor is in mijn agenda en tegen een meerprijs van ‚ā¨60¬†per half uur.

Is mijn trauma opgelost na een Anchanchu Healing?

Een Anchanchu Healing heft blokkades op ~ reinigt het energieveld van de persoon die de healing ontvangt¬†ūüĆł¬†Ervaring leert dat na de Anchanchu Healing energie vrijer gaat stromen. In hoeverre¬†trauma verder wordt opgelost/helderheid wordt verkregen, heeft alles te maken met hoeveel blokkades de cli√ęnt van tevoren al heeft opgelost ~ in welke mate het energieveld van de cli√ęnt al dan niet vervuild/verzwaard is.¬†In elk geval werkt deze Flower Healing verhelderend en verlichtend voor de blokkades die zich aandienen op het moment dat we de healing uitvoeren¬†ūüĆł

Waar vinden healingen plaats?

Ik voer deze Flower Healing het liefst face-to-face uit, in Bilzen (Belgisch Limburg).

Hoe kan ik een afspraak maken voor een healing?

Ik ben het makkelijkst bereikbaar via email. Mijn streven is om mailtjes steeds binnen de 48u te beantwoorden.

Stuur hier een mailtje om een afspraak te boeken


Mocht je liever telefonisch een afspraak maken, dan kan je mij¬†bellen op nummer 0474 960426 (vanuit Belgi√ę) of¬†0032 474 960426 (vanuit Nederland). Mocht ik niet meteen opnemen, kan je een berichtje achterlaten op mijn voicemail. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug.

Shamanic Healing traject

Om diepgaandere resultaten te bereiken, heb ik ervoor gekozen om vanaf 2022 een Shamanic Healing traject aan te bieden. Dit traject bestaat uit 3 fysieke sessies + 1 opvolgsessie online.

Bij een eerste ontmoeting voer ik een Shamanic scan uit. Ik ga dan na wat¬†er op dat ogenblik het meeste nodig is. Dat kan een shamanic act allerhande zijn: een extractie, een balancering, een soul retrieval, een flower healing, een chakra healing, een aura healing. Ik laat mij hierin leiden door de klacht van de cli√ęnt (wijst op disbalans), het inzicht en invoelen van mezelf √©n de begeleiding van mijn guides.¬†

Het tarief voor een Shamanic Healing traject bedraagt ‚ā¨980. In deze prijs zitten een aantal ondersteunende producten inbegrepen. Hetgeen nodig is voor diepgaande heling & balancering van de cli√ęnt wordt aangereikt¬†ūüĆŅ

Als je graag zo'n traject wil boeken, kan dat hier: 

Shamanic Healing traject

Zodra ik jouw boeking heb ontvangen, ontvang je van mij een email waarin we samen data en verdere details afstemmen.

Together we can do this¬†ūüĆ∑ūüĆł