Wat is een Flower Healing ~ Anchanchu Healing?

Wat is de Flower Healing?

De Flower Healing is gebaseerd op de Anchanchu Healing vanuit het Inca Sjamanisme. Tijdens de Anchanchu Healing wordt er gewerkt met de energie van lichtwezens ~ van engelen. Uit respect voor de Inca-traditie zal ik de naam Anchanchu Healing ook blijven gebruiken.  

Anchanchu Healing Social Balance

Wat is Inca Sjamanisme?

In mijn blog over de Sami Healing heb ik meer geschreven over de achtergrond van het Inca Sjamanisme. Je kan dat hier terugvinden: blog over Sami Healing & Inca Sjamanisme.

Hoe werkt een Flower Healing ~ Anchanchu Healing en wat is het doel?

De Flower Healing kan blokkades in het energieveld opruimen. Bij de Flower Healing worden we geassisteerd door de energie van lichtwezens ~ van engelen. Deze energie wordt gesymboliseerd door een bloem. Er wordt letterlijk met behulp van een bloempje gewerkt.

Binnen het sjamanisme bestaan er 3 werelden: de Onderwereld, de Middenwereld en de Bovenwereld. Tijdens de Flower Healing maak ik contact met de Bovenwereld. Binnen het Inca sjamanisme worden bepaalde Spirits uit de Bovenwereld de Anchanchus genoemd, vergelijkbaar met engelen ~ lichtwezens.

Het doel ~ de intentie is om het toekomstige pad van de cliënt te schonen. De healing wordt uitgevoerd via de rug van de cliënt. Volgens sjamanen symboliseert de rug de toekomst omdat je deze nog niet gezien hebt.

We werken op 7 punten:
1) het pad van je leraren
2) het pad van de visie
3) het pad van je eigen hulp
4) het pad van de schaduwen (vaak onverwerkt trauma)
5) het pad van je doelen
6) het pad van helderheid
7) het regenboogpad van je bestemming

Soms wordt ook aangegeven dat het woord 'Anchanchu' kan geïnterpreteerd worden als de godinnen van het water. Zelf heb ik na mijn eerste Anchanchu Healing het bloemetje symbolisch teruggeschonken aan het water door het in een meer te laten drijven. Sommige cliënten kiezen ervoor om het bloemetje na afloop van de healing zelf bij te houden en verzorgen het met veel liefde de dagen nadien. Wanneer ik de Anchanchu Healing vanop een afstand uitvoer, verzorg ik na afloop van de healing het bloemetje in naam van de cliënt.

Wat is het effect van een Anchanchu Healing?

Een Anchanchu Healing is een zachte en gelijk doeltreffende healing. Indien er nog blokkades zitten op 1 van de 7 bovengenoemde paden worden deze met behulp van de engelenergie opgeheven. Stel dat er nog een blokkade zat op het pad van de schaduwen van de cliënt, dan wordt dit opgeschoond ~ opgehelderd. Een cliënt gaat zich hierdoor lichter voelen. Cliënten die bijvoorbeeld een blokkade hadden op het pad van hun doelen, kunnen na het opheffen van deze blokkade meer zicht krijgen op hun verdere toekomstplannen.

Hoe lang werkt de Anchanchu Healing door?

Dat is afhankelijk van cliënt tot cliënt. Als ik naar mezelf kijk, dan kan ik stellen dat het effect wekenlang doorwerkt. 

Hoeveel kost een Flower Healing ~ Anchanchu Healing en hoe lang duurt het?

Het tarief voor een Anchanchu Healing bedraagt €80. De healing zelf duurt ongeveer 20 minuten. In totaal voorzie ik een uur voor jou zodat we van tevoren en erna samen ervaringen kunnen uitwisselen.

Is mijn trauma opgelost na een Anchanchu Healing?

Een Anchanchu Healing heft blokkades op. Ervaring leert dat na de Anchanchu Healing energie vrijer gaat stromen. Of hiermee alle trauma is opgelost, heeft alles te maken met hoeveel blokkades de cliënt van tevoren al heeft opgelost. In elk geval werkt het verhelderend en oplossend voor de blokkades die zich aandienen op het moment dat we de healing uitvoeren.

Waar vinden healingen plaats?

Ik voer deze Flower Healing het liefst face-to-face uit, in Bilzen (Belgisch Limburg).

Hoe kan ik een afspraak maken voor een healing?

Ik ben het makkelijkst bereikbaar via email. Mijn streven is om mailtjes steeds binnen de 48u te beantwoorden.

Stuur hier een mailtje om een afspraak te boeken


Mocht je liever telefonisch een afspraak maken, dan kan je mij bellen op nummer 0474 960426 (vanuit België) of 0032 474 960426 (vanuit Nederland). Mocht ik niet meteen opnemen, kan je een berichtje achterlaten op mijn voicemail. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug.

Together we can do this 🍀