Verbindende marketing

Ik heb het gedoopt tot Marketing 8.0 https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/ff0/1/16/1f338.png🌸
Ik verdiep mij al verschillende jaren in marketing en het psychologische effect ervan op mensen. Ik vind dat heel boeiend.
 

Wat ik overduidelijk merk, is dat marketing zichzelf zal 'moeten' heruitvinden. Bestaande marketing best practices werken steeds minder. Er is een meer intuïtieve, gevoelsmatige aanpak nodig.


Het type ondernemers dat ik begeleid, weet ongetwijfeld wat ik bedoel. Technieken als e-books, Facebook ads, fear of missing out ('beslis nu') werken steeds minder.  
 

Mede dankzij een verhoogd bewustzijn resoneren deze technieken niet meer voor vele ondernemers. Vooral niet bij consumenten ~ ondernemers die al vergevorderd zijn in hun pad naar een hoger bewustwijn.


Het draait er nu meer dan ooit om om https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/ff0/1/16/1f338.png🌸 verbinding te creėren https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/ff0/1/16/1f338.png🌸 Nu denk je misschien, 'Wat is daar zo revolutionair aan?'
 

Wel, ik bedoel échte verbinding ~ echte authenticiteit.
Dit gaat een stap verder dan storytelling.

 

Ik zie nog maar heel weinig bedrijven of ondernemers die dat doen.
Nochtans ligt daar de ware kracht van marketing anno 2018 https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/ff0/1/16/1f338.png🌸


Zeker voor solo-ondernemers is dat een bron van onschatbare waarde.
 

Het vergt wel moed. I know. Je stelt je voor een stukje kwetsbaar op.
Je hoeft echter niet je hele privé-leven te grabbel te gooien. Dat doe ik ook niet.

 

Wat ik wel doe, is mijn eigen angst en onzekerheid aan de kant zetten om échte verbinding met lezers, volgers, potentiële klanten te krijgen. En dat werkt https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/ff0/1/16/1f338.png🌸

Zo krijg ik steeds meer waardevolle mensen op mijn pad. Mensen die verbinding voelen. Mensen die op een gelijkaardige energielevel resoneren. 
 

Dat is Marketing 8.0 https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/ff0/1/16/1f338.png