Er is niks mis met jou ~ over empaths & hoogbegaafdheid

Herken je jezelf in onderstaande eigenschappen?

~ ik voel me vaak onbegrepen⁠
~ ik kan gevoelens en emoties van anderen aanvoelen⁠
~ ik voel me vaak leeggezogen zonder dat ik precies 'weet' waarom ⁠
~ soms voelt het alsof ik telepathische gaven heb⁠
~ ik herken mezelf als zijnde een 'old soul'⁠
~ ik heb de neiging om de wereld te redden⁠
~ in een relatie ben ik meestal de meest empathische⁠
~ in een partnerrelatie heb ik de neiging om mijn partner te willen redden⁠
~ ik vind het moeilijk om mijn grenzen aan te geven⁠
~ mensen zeggen mij wel eens dat ze bij mij tot rust komen ⁠
~ ik herken mezelf in codependentie⁠
~ het lijkt alsof ik een magneet ben voor mensen met narcistische kenmerken⁠
~ het lijkt alsof ik de energie van anderen, van ruimtes in me opneem
~ soms begrijp ik deze wereld niet⁠
~ ik voel me vaak eenzaam⁠
~ ik geef de voorkeur aan diepe connecties⁠
~ ik hou niet van small talk⁠
~ ik heb tijd voor mezelf nodig⁠
~ ik hou ervan om in de natuur te zijn of om mij te omringen met de natuur⁠
~ ik hou van de natuurelementen⁠
~ ik hou van dieren⁠
~ ik hou van esthetiek ⁠
~ ik voel het meteen als iemand niet oprecht is⁠
~ ik herken mezelf in hoogsensitiviteit en/of hoogbegaafdheid⁠

Als je je herkent in alle of meerdere van bovenstaande eigenschappen kan je jezelf omschrijven als 'empath'. Ik heb al vaak geschreven dat ik niet hou van etiketten/labels. Dat is nog steeds zo. Daarentegen is het wel zo dat 'labeling' veel herkenning kan geven waardoor je je minder eenzaam en miskend kan voelen.⁠ En dat je gerichter op zoek kan gaan naar tips/tools/technieken/begeleiding om jou te ondersteunen.

Empaths zijn (nog) een minderheid in deze samenleving. Dat betekent dat wij ons erg vaak onbegrepen hebben gevoeld of nog steeds voelen. Dit kan als gevolg hebben dat we niet ten volle kunnen genieten van het leven. 

Als je je miskent voelt, kan dit erop wijzen dat je je eigen natuur, je eigenheid, je authenticiteit voor een stukje afwijst. Het goede nieuws is dat er allerhande mogelijkheden zijn om weer opnieuw jezelf te gaan omarmen zodat je volledig kan leven volgens jouw zielsbestemming. 

Wat eveneens goed nieuws is dat ik er heel sterk in geloof dat je alle kracht in jou hebt om dit te helen ☀️

Het kan wel zo zijn dat je een duwtje in de rug kan gebruiken, dat je graag even met iemand hand in hand hiervoor op pad gaat. Indien het voor jou voelt dat je (even) hulp kan gebruiken en mijn werkwijze/energie resoneert met jou, ben je welkom. 

Ik werk op verschillende vlakken: mentaal, emotioneel, lichamelijk, energetisch en spiritueel, afhankelijk van wat jij op dat moment het meeste nodig hebt.

Mocht je graag meer info hebben omtrent mijn werkwijze verwijs ik je graag naar mijn pagina hieromtrent

Verdere info omtrent mijn werkwijze

Together we can do this 💚