Een bloem houdt zich niet bezig met competitie naar anderen toe. Ze bloeit gewoon. In al haar pracht en glorie. Bloemen geven ons het voorbeeld hoe we onszelf kunnen zijn, ook in soms barre omstandigheden. Bloemenenergie is bijzonder waardevol als ondersteuning om tot onze eigen, mooie, authentieke kern te komen šŸŒŗ

Op welke manier kunnen bloemen ondersteunend werken?

Mooie resultaten worden bereikt wanneer bloemen healing & bloemenremedies gecombineerd ingezet worden.

Bloemenremedies kunnen ondersteunend werken in het helen van de emotionele, cognitieve en seksuele lagen. Allicht ken je de Bach bloesems. Dat zijn wat we noemen 'bloemenremedies' niet te verwarren met essentiƫle oliƫn. Edward Bach heeft ervoor gezorgd dat bloemenremedies terug onder de aandacht kwamen in de hedendaagse Westerse maatschappij.

Bloemen healing kan erg heilzaam zijn in het zachtjes oplossen van energetische blokkades.

Hoe werkt Bloemen healing bij Social Balance?

Sinds 2017 ben ik op onderzoek naar heling van complex trauma. Mijn persoonlijke geschiedenis van complex trauma was hiervoor de drijfveer. In 2019 kwam sjamanisme op mijn pad. Bloemen healing kan je zien als een vorm van shamanic healing.

ANCHANCHU HEALING šŸŒø
Ik werk met de Anchanchu Healing, dat is een Flower Healing waarbij er gewerkt wordt met de helende energieƫn van bloemen, engelen & water. Deze healing komt uit het Incasjamanisme. Met een Anchanchu healing wordt het toekomstige pad van de cliƫnt op een zachte manier geschoond. Meer informatie omtrent deze healing kan je hier vinden:

Meer info over de Anchanchu healing

ROSE HEALING šŸŒ¹
De Rose Healing is een ritueel waarbij ik werk met de Energie van de Roos ~ van Maria Magdalena. Dit ritueel is erg helend voor zuivering van traumatische seksualiteit.

Meer info over de Rose healing

BLOEMEN REMEDIES ~ BLOEMEN HEALING TRAJECT šŸŒŗ
Ik werk met de bloemen remedies van de Australian Bush Flower Essences (ABFE). Deze remedies zijn tot stand gekomen in een samenwerking tussen Ian White (bezieler van de ABFE) en de Spirit van Hildegard von Bingen. Deze laatste was een Duitse mystica die bekend stond om haar uiterst diepgaande kennis van de helende werking van bloemen, planten, stenen, muziek. Hildegard von Bingen wordt ook wel eens gezien als de laatste vrouwelijke sjamane die net niet op de brandstapel is beland. De bloemen zelf groeien in Australiƫ, in gebieden die energetisch zeer krachtig geladen zijn.
šŸŒŗ
Op 7 mei 2022 vroeg Hildegard von Bingen mij om meer bloemen te gaan inzetten binnen traumaheling. Ik gebruik de basisremedies die Ian in AustraliĆ« bereid heeft. Vervolgens maak ik er hier in Vlaanderen remedies op maat van de cliĆ«nt van. Ik heb een Bloemen healing traject ontwikkeld dat een combinatie vormt tussen remedies op maat & individuele sessies waarbij een Anchanchu Healing, Rose Healing of gesprek kan ingezet worden.
Ontdek of het Bloemen healing traject resoneert met jou

 

Bloemen healing Social Balance

Zijn er contra-indicaties voor bloemen healing?

Het antwoord is: neen. Bloemen healingen verlopen erg zacht.

Is al mijn trauma opgelost na een bloemen healing?

Een bloemen healing activeert het verdere zelfhelend vermogen van de mens.

Werkt bloemen healing ook bij kinderen?

De bloemen remedies op maat werken erg krachtig bij kinderen.