Een bloem houdt zich niet bezig met competitie naar anderen toe. Ze bloeit gewoon. In al haar pracht en glorie. Bloemen geven ons het voorbeeld hoe we onszelf kunnen zijn, ook in soms barre omstandigheden. Bloemenenergie is bijzonder waardevol als ondersteuning om tot onze eigen, mooie, authentieke kern te komen 🌺

Klein stukje geschiedenis

Al eeuwenlang is de heilzame werking van bloemen én van sjamanisme bekend. De Duitse mystica Hildegard von Bingen werkte in de 12e eeuw eveneens met de heilzame werking van bloemen. Er wordt wel eens gezegd dat Hildegard de laatste sjamane was die niet op de brandstapel is beland. Na haar dood zijn velen die zich bezig hielden met heling via bloemen op de brandstapel beland. Dankzij Edward Bach is heling via bloemen terug onder de aandacht gekomen in de Westerse wereld. Edward Bach leefde van 1886 tot 1936. Er zijn meldingen dat het inzetten van de energetische werking met bloemen teruggaat tot het Egypte 3000 jaar vóór Christus. 

Bij Social Balance staat eerbied en respect voor deze aloude kennis & tradities centraal. Net als respect voor Moeder Natuur, Moeder Aarde en voor zovele 'onzichtbare' hogere energieën.

Onderstaand vind je verdere uitleg omtrent bloemen healing bij Social Balance. Indien je graag advies op maat wil, aarzel niet om een mailtje te sturen.

Mail naar Social Balance

Holistische aanpak van bloemen healing bij Social Balance

Graag geef ik wat meer uitleg omtrent de verschillende vormen van bloemen healing bij Social Balance. Het aanbod is in dermate opgesteld dat er op zoveel mogelijk verschillende dimensies ~ lagen helend wordt gewerkt: lichaam, geest & ziel ~ mentaal, cognitief, lichamelijk, seksueel (zonder seksuele handelingen), spiritueel

🌺 BLOEMEN HEALING VIA SJAMANISME BIJ SOCIAL BALANCE

Een bloemen healing via sjamanisme wordt door mezelf ~ Inge ~ gegeven. Zo'n sjamanistische bloemen healing kan erg heilzaam zijn in het zachtjes oplossen van energetische blokkades allerhande.

Types van Bloemen Healing bij Social Balance:

Anchanchu Healing 🌸
Ik werk graag met de Anchanchu Healing. Dat is een Flower Healing waarbij er gewerkt wordt met de helende energieën van bloemen, engelen & water. Deze healing komt uit het Incasjamanisme. Met een Anchanchu healing wordt het toekomstige pad van de cliënt op een zachte manier geschoond. Meer informatie omtrent deze healing kan je hier vinden:

Meer info over de Anchanchu healing

Rose Healing 🌹
De Rose Healing is een ritueel waarbij ik werk met de Energie van de Roos ~ van Maria Magdalena. Dit ritueel is erg helend voor zuivering van traumatische seksualiteit.

Meer info over de Rose healing

Bovenstaande sjamanistische bloemen healingen kunnen individueel geboekt worden óf worden als onderdeel ingezet binnen het Shamanic Haling Traject of het traject 'Dichter tot mijn ware kern komen'.

🌺 BLOEMENREMEDIES BIJ SOCIAL BALANCE

Bloemenremedies kunnen ondersteunend werken in het helen van de emotionele, cognitieve en seksuele lagen. Bloemenremedies werken via energetische overdracht. De remedies waar we bij Social Balance mee werken, zijn als volgt samengesteld:

  • zuiver water opgeladen door Moeder Maria, aangevuld met
  • energetisch geladen bloemenwater, aangevuld met
  • gezuiverde bio cognac (voor de bewaring)

De bloemenremedies worden bij Social Balance verkocht in flesjes uit violet glas. De producent van dit glas heet Miron. Vandaar dat het violet gekleurde glas ook wel eens Mironglas wordt genoemd. Dat is energetisch erg zuiver glas met een diep violette kleur. Ten tijde van het oude Egypte werd violet glas ook al ingezet voor de optimale bewaring van energetische, helende producten.

Het liefst maak ik bloemenremedies op maat van de cliënt. Wanneer cliënten het 'Shamanic Healing Traject' of het traject 'Dichter tot mijn ware kern komen' volgen, zijn bloemenremedies op maat van de cliënt inbegrepen. Bloemenremedies op maat kunnen ook individueel besteld worden. 

Als je graag bloemenremedies op maat wil bestellen, kan je hiervoor een mailtje sturen: mail naar Inge

Mooie resultaten worden bereikt wanneer bloemen healing, bloemenremedies & gesprekken gecombineerd ingezet worden. Aarzel niet om een mailtje te sturen voor verdere vragen 🌺

Mail naar Social Balance

 

Zijn er contra-indicaties voor bloemen healing?

Het antwoord is: neen. Bloemen healingen verlopen erg zacht.

Is al mijn trauma opgelost na een bloemen healing?

Een bloemen healing activeert het verdere zelfhelend vermogen van de mens.

Werkt bloemen healing ook bij kinderen?

De bloemen remedies op maat kunnen erg krachtig werken bij kinderen.