Een zachte en verantwoorde aanpak

Ik ben voorstander van zachte begeleidingen. We kunnen diepgaande gesprekken voeren, maar enkel als ik voel dat jij hieraan behoefte hebt. Sommige mensen maken liever samen een wandeling in de natuur. Anderen geven de voorkeur aan een luchtig, openhartig gesprek.

Door mijn ruime ervaring en kennis met trauma zal ik er te allen tijde zorg voor dragen dat mijn aanpak verantwoord is. Het allerlaatste dat ik wil, is dat je een soort van hertraumatisering oploopt. Ik vermeld het hier specifiek omdat hertraumatisering helaas vaak voorkomt bij sommige traumatherapieën.

Een holistische aanpak

Ik ben er rotsvast van overtuigd dat lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn. Wanneer we lichamelijk niet goed functioneren, liggen er vaak onderliggende onverwerkte emoties aan de grondslag. Wanneer we ons mentaal niet goed voelen, gaat ons lichaam op termijn tegensputteren. 'Mens sana in corpore sano' zoals de Romeinse dichter Iuvenalis zo treffend schreef.

In deze blog kan je lezen hoe opgeslagen stress uit de kindertijd ons lichaam kan beïnvloeden. 
 

Een persoonlijke aanpak ~ in verbinding

Net zoals ieder mens uniek is, is ieder traject bij mij uniek. Ik vertrek te allen tijde vanuit het oogpunt van jou. Tijdens een kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen en kunnen we van daaruit kijken of er een wederzijdse connectie is. Verbinding is een onmiskenbare troef bij het helen van trauma. 
 

Een locatie die goed voelt voor jou

Gesprekken kunnen plaatsvinden op een locatie die goed voelt voor jou. Dat kan aan huis, dat kan bij mij in Bilzen (Belgisch Limburg) of bijvoorbeeld op een rustige locatie in de natuur. Wat voor jou het prettigst aanvoelt en wat praktisch is voor ons beiden.   


Veiligheid en discretie

Wanneer we ons als kind miskend hebben gevoeld, ongehoord, ongezien, voelen we ons als volwassene vaak erg onveilig. Voor mij is het dan ook belangrijk dat mensen zich bij mij veilig voelen. Alles wat er gezegd, besproken of gedeeld wordt, blijft discreet.


Het financiële plaatje 

Velen van ons houden niet van verrassingen en willen graag vooraf weten waar ze aan toe zijn. Voor jou betekent dat misschien dat je graag wil weten wat een begeleiding bij mij kost. Graag geef ik je een richtlijn mee. Een gesprek bij mij kost €70. Gedurende trajecten ben ik ook per email beschikbaar voor jou.

Indien je in een moeilijke financiële situatie zit en mijn standaardtarief niet haalbaar is voor jou, kijk ik graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Ik vind namelijk dat iedereen de beste zorg verdient, ongeacht de financiële situatie waarin iemand zit.

Je kan me hier contacteren via email