Vanaf augustus 2022 kan je bij Social Balance terecht voor herbalancerende bloemenmassages 🌺

Deze massages worden verzorgd door mijn vriend Alain. Net als mezelf gaat Alain erg traumasensitief te werk. 

Dochter Estée, Alain en ikzelf hebben voor jullie een filmpje opgenomen om jullie een beeld te geven van hoe zo'n herbalancerende bloemenmassage bij Social Balance eruit ziet:

Wat verstaan wij onder traumasensitief werken?

Traumasensitief (in het Engels trauma-informed genoemd) werken, betekent dat:

🌸 de behandelaar kennis heeft van complex onverwerkt trauma
🌸 de behandelaar weet hoe om te gaan met kenmerken/gedrag bij onverwerkt trauma
🌸 de behandelaar veiligheid centraal zet
🌸 de behandelaar met het grootste respect omgaat met grenzen 
🌸 slip / short wordt aangehouden (kan veiliger voelen voor mensen die met grensoverschrijdend gedrag te maken hebben gehad)


Wat verstaan wij onder een herbalancerende massage?

In deze blog kan je meer lezen over de massage die Alain verzorgt bij Social Balance: Over de heilzame werking van massage

Wat verstaan wij onder een bloemenmassage?

Alain en ik stellen zelf de massage-olie samen op maat van de cliënt. We vertrekken vanuit een zuivere olie en voegen hier energetische bloemenremedies aan toe. Dit zal de energetische werking van de massage versterken. We werken enkel met de meest zuivere & meest geactiveerde remedies die er momenteel verkrijgbaar zijn 🌺 De bloemenremedie die wordt toegevoegd aan de massage-olie wordt op maat van de cliënt toegevoegd. 

Wat kan je best aantrekken?

Er is in de praktijk een mogelijkheid om je om te kleden. Bij de herbalancerende massage worden voeten, onderbenen, armen, rug, gelaat en hoofd gemasseerd. Voor dames is het het meest praktisch om beha of topje uit te doen. We vragen wel om slip aan te houden, zowel voor dames als heren. Indien het veiliger voor je voelt om een shortje aan te houden/aan te trekken, is dat prima. Wij voorzien een grote badhanddoek die je om je heen kan slaan. 

Wordt mijn buik, voorkant bovenlichaam, intieme delen gemasseerd?

Hierop kan ik volmondig antwoorden: nee. Alain en ik hebben specifiek gekozen voor dit type massage omdat bij deze massage gevoeligere lichaamszones niet aangeraakt worden. Zowel Alain als ik beseffen hoe belangrijk veiligheid & respect voor grenzen is. Om die reden hebben we ervoor gekozen om een massage aan te bieden die ook veilig voelt voor mensen die net als ons een verleden van misbruik achter de rug hebben.

Hoeveel massages heb je nodig?

Dat hangt ervan af. Een fijne tijdspanne kan zijn om een massage te laten uitvoeren om de 6 weken.

Bij Social Balance is er ook de mogelijkheid om de herbalancerende bloemenmassage te combineren binnen een traject met gesprekken, bloemenhealing & shamanic healing.

Hoeveel bedraagt de prijs van een losse, individuele massage?

De prijs voor een individuele massage bedraagt €125. De massage zelf duurt ongeveer een uur. We voorzien in totaal een tijdspanne van anderhalf uur voor jou zodat er zowel vooraf als achteraf een kort gesprekje kan plaats vinden.

Aanvulling met bloemenremedie & Miron violet glas

Indien je graag de energetische werking van de massage wil versterken, kan je ervoor kiezen om aanvullend de bloemenremedie die is toegevoegd aan de massage-olie in druppelvorm te kopen. Deze remedie is dan voor jou op maat gemaakt door Inge. De remedies waar we bij Social Balance mee werken, worden bereid met zuiver water uit een Mariabron, toevoeging van kleine hoeveelheid gezuiverde bio-cognac, energetisch geladen bloemenremedies.

Om de energetische werking van de massage-olie én van de bloemenremedie te versterken, werken wij uitsluitend met olieschaaltjes en flesjes uit Miron violet glas. Dat is het meest zuivere, energetische glas dat er verkrijgbaar is op de markt. Miron violet glas is biofotonisch glas. Biofotonica is de wetenschappelijke studie naar de relatie tussen licht, energie en het menselijk lichaam. De werking van producten die bewaard ~ opgeladen worden in Miron violet glas wordt extra versterkt door de eigenschappen van dit glas. Reeds in de oude Egyptische beschaving (zo'n 3000 jaar voor Christus) werd violet glas gebruikt om waardevolle essences, oliën, remedies in te bewaren 💜

Afspraak maken voor een massage

Indien je een massage wil boeken, kan je hiervoor mailen naar Inge 

Mail naar Inge

of bellen op nummer 0474 96 04 26 vanuit België of 0032 474 96 04 26 vanuit Nederland.