Het mooiste dat je kan zijn, is jezelf ~ transformatie

Vele mensen op deze planeet Aarde zijn het contact met zichzelf kwijt. Hun ware Zelf ~ hun authenticiteit zit bedolven onder laagjes traumastof. Wanneer je geboren bent als 'intens denkende ~ intens voelende' én een uitdagende kindertijd en/of jeugd achter de rug hebt, kan dit ware Zelf helemaal versluierd liggen in een mist van onbegrip, verstopt onder een dikke laag traumastof.

Op deze website vind je uitgebreide informatie omtrent heling van complex trauma en omtrent neurodiversiteit (hersenen die informatie & prikkels anders verwerken in combinatie met een gevoeliger/intenser zenuwstelsel). In mijn praktijk werk ik het liefst in de vorm van bloemen & shamanic healing. Sinds augustus 2022 kan je in mijn praktijk eveneens terecht voor herbalancerende massages. Deze worden verzorgd door mijn partner.

Welkom bij Social Balance 🌺

 

Social Balance - Inge Vandecaetsbeek

Ontdek hoe we kunnen samenwerken

Ontdek hoe we kunnen samenwerken

Dit vertellen anderen over Inge

Inge is authentiek, Inge is puur, Inge is kwetsbaar, Inge is zichzelf.
Dat maakt het verhaal dat ze te vertellen heeft ontzettend krachtig en de wijze waarop ze je ondersteunt. 
Daar ben ik Inge heel dankbaar voor.
 

Marlene Van der Poort - Communicatie met Dieren

Een baken van licht in een best wel verwarrende wereld. Zo voelt samenwerken met Inge voor mij.

De inzichten, de oprechte empathie en de heldere manier van communiceren die zij bezit, maken dat ik me heel veilig voel om met haar af te stemmen, vragen te stellen die ik niemand anders stel en eigen verworven inzichten te delen.

Dankzij Inge durf ik nog meer mijn eigen weg te gaan.

Dankzij haar leer ik voor mijn eigen waarheid te gaan staan, zonder telkens te vervallen in zelftwijfel of toch weer aanpassen aan 'datgene wat verwacht wordt'.

Te ontdekken dat er iemand is die echt op een zelfde golflengte zit, heeft er voor mij voor gezorgd dat ik nu beter kan inschatten welke keuzes echt de juiste voor me zijn.

Wat Inge te bieden heeft, dien je te ervaren. Ik geloof zelf enorm in de kracht van haar zachtheid, puurheid, eerlijkheid en compassie. Ze is voor mij de soort van 'hulpverlener/therapeute' van de toekomst. Door haar eigen ervaringen en de persoon die ze nu is, compassievol mee in te brengen in wat ze biedt, is ze volgens mij een voorloper op wat de 'therapie/hulpverlening/traumabegeleiding' van de toekomst zal zijn.

Het gaat niet langer over symptoombestrijding en 'leren omgaan met', het gaat over een fundamenteel proces naar heelheid als mens.

Ellen Plasmans

Test